Hyppää sisältöön
Digitaalinen nomadi
Kohti ajasta ja paikasta riippumatonta työtä

Toimistotyön digitalisoituminen on kestänyt jo vuosikymmeniä. Myös etätyön mahdollistavat tekniikat ovat olleet olemassa jo tovin. Tekninen innovaatio kerrallaan olemme saaneet käyttöömme työkalupaletin, joka mahdollisti etätyöhön siirtymisen isossa mittakaavassa viime keväänä…

Suomi tarvitsee yli hallituskausien menevää suunnittelua

Vaikka hallitusohjelma on koko valtionhallintoa eniten ohjaava suunnitelma, yhteiskunnassa on myös kysymyksiä, jotka vaativat useiden hallituskausien yli menevää suunnittelua. Pääministeri Juha Sipilä asetti tällaisen hankkeen syksyllä 2017. Toimi-hanke teki peruskartoitusta..

Nyt on kiire ottaa tulevaisuus haltuun

Nyt on kiire. 2020-luvulla on kypsymässä joukko teknologioita, joiden vaikutus elämäntapaamme on suurempi kuin internetin ja älypuhelinten vaikutus on ollut viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Teknologiat valmistuvat käyttöön otettaviksi riippumatta siitä,..

Kohti kestävästi toimivia virastoja

Työn tulevaisuus, kestävä kehitys ja taiteen menetelmät virastomaailmassa 10.1.2019 Miten tulevaisuuden työtapojen tulee muuttua ja miten työtä arvotetaan? Mitä kestävä kehitys ja ilmastonmuutos tarkoittavat virastojen arkisessa toiminnassa? Aamupäivällä 10. tammikuuta..