Hyppää sisältöön
TÖRMÄÄMÖssä 19.3. Julkisen hallinnon strategia

Miksi meidän julkisessa hallinnossa pitäisi uudistua? Miten se pitäisi tehdä? ​Jos mietit vastauksia otsikon kysymyksiin, tarjolla on apua: Julkisen hallinnon strategia suuntaa julkisen hallinnon uudistamista 2020-luvulla. Julkisen hallinnon strategia on..

Vihainen mies
Tukimateriaali auttaa käsittelemään työssä kohdattavaa vihapuhetta

Sosiaalinen media on virkahenkilöille erinomainen paikka verkostoitua ja tuoda omaa asiantuntemusta esiin. Lisäksi on tärkeää, että viranomaiset ovat mukana niillä yhteiskunnan alueilla, missä aktiivista keskustelua käydään. Sosiaalisessa mediassa keskustelu voi..

Pöhinäperjantain lounaalla 5.3. klo 11-12 esittelyssä ”Ecosystem Handbook”

Tämän päivän nopeasti muuttuvassa maailmassa vain harvat organisaatiot tai ihmiset pärjäävät yksin. Erityisesti yritysten ympärille rakentuvat liiketoiminta- ja innovaatioekosysteemit ovat parhaimmillaan erinomaisia kasvun ja kilpailukyvyn moottoreita, mutta niiden rakentamisessa ja..

Lintu lumihangessa
Verkostoitumista ja jakamista ennakoinnin ympärillä

Vuonna 2019 viimeisestä Foresight Friday -tapahtumasta alkoi valtion virastojen epävirallinen lukupiiri, johon kaikki valtiolla työskentelevät ja ennakoinnista kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tavoitteena on kasvattaa ennakointitietoutta ja -osaamista. Yhteisten tekstien lukeminen on..